Om os

Ravens eSport

ravens esport trans lille.png

Ravens eSport er en afdeling i Agerskov Ungdomsforening, vi startede i sommeren 2018, og har siden da haft fuld fart på.

Vi gør alt for at denne nye upcomming sport, skal blive en anerkendt, integreret og sjov måde at dyrke sport på

Det at spille computer og præstere på højt niveau kræver meget af spillerne både fysisk og mentalt, da man ofte er meget koncentreret over en længere periode, og her er vi med til at fortælle og hjælpe spiller med dette, bla. med diverse øvelser til træning, samt vores samarbejde med Blue Wings Floorball.

Hvor?

Vellerupvej 25

6534 Agerskov

ravens esport trans lille.png

Vores træning foregår på Agerskov Ungdomsskole, hvor vi råder over et super fedt lokale og område, som er helt ny opbygget i 2019.

Vi har rådighed over 16 top tunede computere med alt tilbehør.

Samarbejde og aktivitet

Det er fedt at være fælles!

ravens esport trans lille.png

I 2018 indledte vi et samarbejde med Agerskov Ungdomsskole, om at opbygge et eSports lokale, som vi sammen kunne få glæde af.

Det har været en stor forandring for AUF eSport, eller Ravens eSport som vi i daglig tale hedder, da vi gik fra 10 computere til 15 undervisnings computere, i et nyt og rigtig fedt lokale, til stor glæde for alle.

Det betyder at vores træning foregår på Agerskov Ungdomsskole hvergang.

Vi har i 2019 indgået et samarbejde med vores lokale Floorball hold, hvilket betyder at når man tilmelder sig til eSport, har man automatisk fri adgang til Floorball træning på lige fod med de andre Floorball spillere.

Vision

Hvad er tanken?

ravens esport trans lille.png

Vi vil være front løbere for de unge mennesker som elsker at spille computer, og sørge for at de ved hvad det kræver at spille computer, så dette ikke bliver en usund del af deres hverdag.